בראוניז RAW מלא כל טוב – בריאות וטעם בקוביה אחת

בראוניז RAW מלא כל טוב – בריאות וטעם בקוביה אחת

בראוניז Raw מלא כל טוב לטו׳ בשבט. חטיפי שוקולד נא טבעוני, מפוצץ בריאות, עשיר בכל הטוב של הטבע, טעים ומפתיע וללא רגשות אשמה. ללא גלוטן וללא סוכר.

פוסט קצר ואופטימי. כי טו׳ בשבט ממש עוד רגע. כי השקדיות שוב הראו שהשעון הפנימי של הטבע חזק יותר מהכל. כי איזה כיף שאפשר לאכול מלא מלא מלא פירות ולהרגיש שקיימנו את מצוות החג. והכי כיף… לשלב אותם עם שוקולד. אמיתי. כזה שמכינים בבית, בלי סוכר ובלי חומרים שמתחילים בE. בריאות טהורה ומשמחת של אביב שכבר נותן רמזים ממש ראשונים.

בראוניז RAW טבעוני ללא גלוטן

איפה קונים מוצרי קקאו איכותיים? אני קונה מהאתר של קקאו טבעי. הם עושים משלוחים עד הבית, הסחורה מעולה, אורגנית ברובה ולא פחות חשוב מסחר הוגן.

יש מוצרי קקאו נא וקקאו קלוי. בגדול ככל שהקקאו עבר פחות עיבוד כך הוא כמובן בריא יותר. למעשה קקאו נא נחשב למזון על. הוא עשיר ביותר בחומרים נוגדי חמצון, עשיר בברזל, סידן ומגנזיום והכי חשוב תורם לתחושת האושר! כן, כן. שמעתם נכון. וזוהי רק ההתחלה. הכנסו לאתר הזה, ותתחילו לעוף עם שוקולד איכותי ובריא.

עוד מתוקים ללא סוכר: פאי פקאן, טארט שוקולד תותים קראמבל אוכמניות ו עוגת גבינה קשיו

עיסת קקאו – שוקולד 100%. אותה נמיס בבאן מארי

בראוניז RAW מלא בכל טוב טבעוני וללא גלוטן

מה צריך

  • 400 ג׳ מיקס אגוזים (שקדים, מלך, פקאן, ברזיל, פיסטוק ומה שיש)
  • 80 ג׳ קוקוס טחון קלוי על מחבת יבשה עד הזהבה
  • 400 ג׳ תמרי מג׳הול או ברהי מגולענים
  • 2 כפות סילאן (לא חובה)
  • 4 כפות חמאת שקדים
  • 4 כפות קקאו איכותי
  • חופן חמוציות ללא סוכר (הכי טעים מזן זרשק הפרסיות החמוצות)
  • 100 ג׳ עיסת קקאו (אפשר נא או קלוי ולא חובה אבל משדרג מאוד מאוד)

מה עושים

  1. במעבד מזון טוחנים את כל האגוזים למרקם די פירורי. אפשר להשאיר חלק קצת יותר גדולים, זה כיף אחר כך לתת ביס עם הפתעה.
  2. להוסיף קוקוס, תמרים, סילאן וחמאת שקדים ולטחון למרקם בצקי דביק.
  3. להוסיף אבקת קקאו וחמוציות ולטחון מעט בפולסים, עד לאיחוד.
  4. בבאן מארי להמיס את עיסת הקקאו. כשהרוב מומס להסיר מהאש ולהמשיך לערבב בעדינות עד המסה מלאה. לשפוך על שאר העיסה ולטחון עוד ממש מעט עד לאיחוד.

5. לשטח בתבנית על נייר אפיה. לקשט במה שרוצים ולהקפיא. כשמתקשה להוציא ולחתוך לריבועים.

טו׳ בשבט שמח

לסיכום
recipe image
שם המתכון
בראוניז RAW מלא כל טוב טבעוני וללא גלוטן
מאת
פורסם בתאריך
משך הכנה
זמן כולל

יש למתכון הזה 4 תגובות

  1. מתכון מעולה הטעם ממש מפתיע בדימיון לבראוניז אפוי, מתיקות מדוייקת…
    תודה רבה נורה שיחקת לנו אותה למשלוח מנות!

    1. תודה תמרה. חבל שלא נשאר…

  2. מתכון נהדר.. אצלינו טורפים אותו

    1. איזה כיף! תודה אילנה

כתיבת תגובה

רוצה לקבל מתכונים חדשים ישר למייל?

רוצה לקבל מתכונים חדשים ישר למייל?

סגירת תפריט
גודל גופן
צבעים ניגודיים

הכי כיף לדעת כשמתפרסם מתכון חדש!