סדנאות בישול טבעוני

מתכננים יומולדת? מסיבת רווקות? מפגש חברות.ים? הזמינו אותי לסדנת בישול אצלכם בבית!

"תודה על סדנה מדהימה ומגבשת. הרגשתי איך נפתח לי הלב"

מיטל בן צור, מודיעין

אני מזמינה אתכם להצטרף אלי לסדנאות בישול טבעוני צבעוניות, עשירות וטעימות. בסדנאות השונות נכיר את חומרי הגלם ואופן השימוש בהם ונלמד מנות מיוחדות ומרתקות שיעשירו כל מטבח.
אתם מכינים את הבית, אני באה עם כל המצרכים שקניתי הבוקר בשוק, עם חומרי הגלם המעניינים ביותר וחוברות מתכונים מפורטות שישארו אצלכם, כדי שתוכלו להמשיך ליצור קסמים במטבח.
משך סדנה ממוצעת כ-3 שעות ובסיומה נהנה מארוחה עשירה מעשה ידינו.

סדנת בישול הודי

סדנה חווייתית של כ-3 שעות במהלכן נפתח צוהר לסודות המטבח ההודי.
המטבח ההודי מבוסס על חומרי גלם פשוטים, הנמצאים בכל בית. סוד הטעמים טמון בשימוש בתבלינים. הם אלו ההופכים מנה לראגה שלמה של ניחוחות, מרקמים וטעמים.
בסדנה נלמד להכין את המסאלה (תערובת התבלינים) בעצמנו, ניצור תבשיליים קארי עשיר על בסיס עגבניות וקשיו, נתבל את הארוחה במטבלי צ'אטני מרעננים ונכין ארוחה הודית של מלכים, כל כולה מעולם הצומח.

  • סמוסה אפויה במילוי חומוס
  • נאן – לחם הודי שטוח
  • דאל עדשים כתומות – תבשיל עדשים בקארי עגבניות
  • מלאי קופטה – מנת קארי עשירה מצפון הודו
  • צ'אטני קוקוס כוסברה
  • אורז לימוני דרום הודי
  • קינוח: קוקוס לאדו – כדורי קוקוס עשירים ומתוקים

סדנת בישול מקומי עונתי

המגמה של מטבח מקומי הולכת ותופסת תאוצה בעולם. שימוש בחומרי גלם שלא צריך לייבא מצידו השני של העולם, אלא הם מפה, ארצישראלים במקור. היו פה מאז ומתמיד.
בסדנה זו נכיר את המטבח המקומי הארצישראלי. נכיר את חומרי הגלם שהיו פה מאז ומתמיד וניתן להם פרשנות עכשווית. ניצור יחד ארוחה עשירה המבוססת על חומרי הגלם הטריים העונתיים והמקומיים.

  • מרק שורשים לבן ביין לבן
  • סלט שומר, תפוז, צנונית ופיסטוק בויניגרט הדרים
  • מאפה כוסמין ממולא בעלי חורף מלוקטים ו"ריקוטה" טבעונית
  • קציצות עדשים שחורות. ופטריות על רוטב עגבניות חריף
  • פריקי, לימון כבוש וירקות חורף צלויים
  • לביבות סלק אפויות
  • קינוח: סלסילות קדאיף עם קרם שקדים

סדנת מתוקים טבעוניים

עד לפני כמה שנים אף אחד לא דמיין שניתן לעשות קונדיטוריה איכותית ללא ביצים, שמנת וחמאה.
היום יש בידינו ידע עצום, הולך וגדל ליצירת קינוחים טבעוניים מעולים, ללא שימוש במוצרים מן החי.
בסדנה זו נכיר את חומרי הגלם עליהם מבוססת הקונדיטוריה הטבעונית, ונלמד להכין קינוחים טבעוניים בריאים ומעולים.
נלמד כיצד להכין שוקולד ממש מהתחלה, נכין עוגת RAW על בסיס קשיו, בראוניז שחיתותי ובראוניז RAW בריא.
נשחק, נטעם, נתלכלך ונהנה מרגעים מתוקים מתוקים.

  • פרלינים של שוקולד הום מייד
  • עוגת RAW קשיו לימונית
  • בראוניז שוקולדי במיוחד
  • בראוניז RAW בריא וטעים
  • סורבה פירות העונה

מזמינים סדנת בישול!

הטלפון שלי: 052-8333844

סגירת תפריט
גודל גופן
צבעים ניגודיים