ההכנה:
1. לחלוט את עלי התרד כ2-3 דק׳ ולהוציא מיד לקערה עם מי קרח. לצנן, לסנן.
2. לטחון את התרד למשחה חלקה.
3. במחבת רחבה לחמם כף שמן ולהקפיץ קלות את הטופו עם מעט מלח. להוציא לקערה בצד.
4. באותה מחבת לטגן זרעי כמון ועלי דפנה עד השחמה קלה.
5. להוסיף בצל ולאדות עד שקיפות. להוסיף גינג׳ר, שום ופלפל ירוק חריף ולאדות עוד דקה.
6. להוסיף תבלינים טחונים: כורכום, פלפל שחור, גאראם מסאלה וקסורי מטהי ולכרבב.
7. להוסיף את משחת התרד ולערבב היטב.
8. להוסיף שמנת/חלב קוקוס, סוכר ומלח. לערבב, לבשל עוד כדקה. להוסיף את קוביות הטופו ולכבות.
מומלץ להגיש עם אורז בסמתי הודי או נאן.